7 gode råd til når du skal arbejde med akryl negle.


Akryl negle ser ganske vist naturlige ud og er i særdeleshed hårde og holdbare.
Faktisk er akryl negle 8 gange så hårdføre end din egen negl og er således velegnet til lange negle.

Akryl negle er 8 gange så hårdføre end vores egne naturlige negle, og med akryl negle kan man lave lange flotte negle, eller måske bare en forstærkning af sine egne negle, hvis man gerne vil have at sine negle har en bedre hårdførhed overfor uventede situationer.
Med akryl kan du få lige præcis de negle som du ønsker dig, uden grænser. Skab og form præcis det du ønsker dig. Akryl er en kombination af væske og pulver som der påføres med en pensel. Det kan være svært og uoverskueligt hvordan man kommer i gang med at lave akryl negle.
Man kan derfor let komme i gang med de såkaldte akryl startsæt. Akryl startsæt kan fås i flere forskellige startpakker, og alt efter hvad man ønsker at bevæge sig ud i, så er der stort set en pakke til alle.

  1. Når man som nybegynder skal i gang med akrylnegle, så er det en god ide at starte ud med korte akryl negle, da neglene i starten vil være mere udsatte, end personer som er mere øvede.
  2. Brug altid en neglebørste når du vasker dine hænder, så du altid har hygiejnen i top, ellers kan det være en fordel at anvende en hånd desinfektion.
  3. En rigtig god ide, er at smøre dine negle med en neglebåndsolie og samtidig en god creme gange om dagen. Dermed sørger du for at dine fingre får fugt og den rigtige pleje til både negle, men også neglebånd, så de ikke risikerer at revne, og derved holder sig pæne i længere tid.
  4. Når du gør rent derhjemme, vasker op eller er i gang i haven, så er det en god ide at anvende (have)handsker. Hvis du derimod ikke har den mulighed, så er det en rigtig god ide at anvende råd nr. 3, for så er det netop vigtigt at bruge neglebåndsolie og creme for at opnå den korrekte fugtbalance igen. Det skal siges, at det samme gør sig gældende hvis du er i svømmehal.
  5. Hvis overfladen på dine akryl negle er blevet ridsede eller lign, så kan du også file det jævnt igen, og så afslutte med en klar neglelak. En såkaldt topcoat kan i særdeleshed være et rigtig godt valg, når du gerne vil forstærke dine negle. Den vil nemlig fungere som et beskyttende lag på den neglelak du har valgt, så den dermed er mere robust overfor hakker eller ridser. Samtidig giver en topcoating en rigtig flot og jævn overfladeog hjælper dermed din lak med at tørre hurtigere.
  6.  det tager omkring 12-24 timer før dine akryl negle rigtig er blevet hærdet, derfor kan dine negle være ekstra sårbare overfor stød og slag.
  7.  Hvis du skal til nogle begivenheder og gerne vil gøre lidt ekstra ud af det med dine negle, så kan du sagtens male med en neglelak ovenpå akryl neglene, men når det skal fjernes igen, så skal det være med med neglelakfjerner uden acetone.