Badeværelse design

Går du med drømmen om at få et nyt badeværelse? De fleste boligejere kender til følelsen af, at de rigtig godt kunne tænke sig at udskifte det gamle 70ér badeværelse med et nyt badeværelse, som måske enten er rustrik, tidsløst, landligt eller som går i rød tråd med resten af boligen. Hos PressIt giver vi dig et bud på 3 forskellige badeværelses design, som måske falder i netop din smag.

I artiklen har vi valgt at tage udgangspunkt i tre forskellige badeværelser fra køkken og bad firmaet AUBO.
AUBO Køkken & Bad er en familiejet virksomhed fra det midtjyske hvor kvalitet og pris går hånd i hånd, og hos AUBO har de et stort valg af elementer, som dermed kan opfylde mange behov og ønsker når det drejer sig omkring et nyt badeværelse.

Ved at følge linket her, så kan du læse mere omkring, og se de forskellige løsninger af badeværelser fra AUBO.

Gladstone Eg badeværelse

Gladstone Eg badeværelses løsningen fra AUBO er et rustikt og hyggeligt badeværelse i en fantastisk struktur og et unikt kontrastfarvespil. Et badeværelse som der passer ind i hjemmet, hvor der er sans for detaljen, og hvor man samtidig gerne vil skille sig lidt ud fra det sædvanlige. Du kan læse mere omkring dette badeværelse ved at trykke på billedet.

 

AUBO badeværelse

Polar Hvid badeværelse

Polar Hvid badeværelses løsningen fra AUBO. Modellen er udført i et rustikt design, men badeværelset er samtidig et et hyggeligt og landlig stil. Nogle vil måske mene, at badeværelset er i en feminin stil, men badeværelset passer perfekt ind i det idylliske hjem, hvor design DNAét består af hygge og samvær.

nyt badeværelse fra AUBO

Wave Sort badeværelse

Wave badeværelset er udarbejdet i et klassisk råt og unikt design. I et badeværelse, så hænger møblerne som regel kun på én væg, og dermed kan møblet ligeså godt udgøre et grafisk element, som er unikt og passer rigtig godt ind i de fleste hjem. Badeværelset passer rigtig godt ind i boligen hvor design DNAét består af rene linjer, sans for detaljen og det stilsikre hjem.

Gode råd til valg af nyt badeværelse

Når du skal ud og vælge dit nye badeværelse, så er det en god idé, at du sørger for at have defineret alle dine ønsker og behov for forhånd. Tænk derfor på hvad dit behov er for opbevaring – hvor mange skabe eller skuffer skal der være, så der både er plads til håndklæder, toiletartikler, puslegrej m.m.

Efterfølgende skal der tænkes i design – hvilket design skal badeværelset have? Det kan være at du gerne vil have at designet skal være en integreret del i forhold til hele dit hjem, så badeværelset går i rød tråd med hele hjemmet.

Det kan også i stedet være at badeværelset skal være det rum, som der måske skal skille sig ud – badeværelset kan for eksempel skille sig ud, ved enten at have nye farver, som der ikke fremgår i resten af hjemmet, eller ved at badeværelset er i en mere afslappet stil end de andre rum i hjemmet.

Hvis du har behov for sparring eller rådgivning i forbindelse med valg af de rette elementer, som der kan dække dine behov og ønsker for et nyt badeværelse, så kan det være en god idé at alliere sig med en konsulent, som der måske kan se det fra en helt ny og mere anderledes vinkel, eller rettere med “friske øjne”.

På den måde, så kan man i fællesskab spore sig ind på og finde det helt rette badeværelses design.