Den perfekte gave til den fodboldglade mand

Mangler du at finde den perfekte gave til din mand, bror eller en god ven? Og er han ligesom mange andre mænd helt tosset med fodbold? Så findes der mange gode muligheder for både at give en sjov, underholdende og lærerig gave. En gave med et fodboldtema vil helt sikkert falde i god jord. Herunder finder du nogle ideer til at finde den perfekte gave til den fodboldglade mand.

Giv en personlig fodbold med navn

En fodbold med navn er en meget personlig og sjov gave til den fodboldglade mand. Hos Kick My Ball kan du købe en fodbold som passer til netop den liga, som fodboldelskeren følger. På fodbolden kan du få trykt navnet på din mand, ven eller bror. Om du vil skrive et kælenavn, efternavn eller blot fornavnet, er helt op til dig. Bolden er allerede klar til kamp, når den bliver leveret, da den bliver leveret oppumpet. Med en fodbold med navn er der ingen undskyldninger for at komme ud på træningsbanen og spille en masse fodbold.

Udstyr til fodboldtræningen

Der findes et hav af forskellige gadgets og træningsudstyr, som kan bruges til fodboldtræning, men også til den generelle træning. Alt lige fra træningskegler som kan bruges ude i haven eller på træningsbanen, til et pulsur der kan måle distance, tid, puls og meget mere. Du kan også vælge at forære et lækkert sæt træningstøj, som han kan bruge til sin træning. Er modtageren af gaven generel glad for sport og træning, vil det helt sikker falde i god jord at få træningsudstyr i gave. Udstyr til træningen er desuden den perfekte gave til den moderne mand, som i forvejen har alt.

En fodboldtrøje med navn

En fodboldtrøje fra landsholdet eller yndlingsklubben er en klassiker til fodboldelskeren. Enhver klub har en klubtrøje, og derfor kan du købe trøjen der tilhører gavemodtagerens yndlingsklub. Så er han klar til den næste kamp! Vil du gøre trøjen mere personlig, kan du få trykt navn på trøjen. En fodboldtrøje, som både kan bruges til træning og til kamp, vil helt sikkert falde i god jord.

En afslappende gave

Er det en ultimativ fodboldnørd, du skal give gave til, kan du også købe en fodboldbog. Her får gavemodtageren for alvor mulighed for at fordybe sig i fodbolden. Det kunne f.eks. være en biograf af en kendt fodboldspiller, eller det kunne være en mere teknisk bog som f.eks. hvordan man bedst muligt træner kroppen for at blive en god fodboldspiller. Mulighederne er mange, og denne gave vil derfor også være en god mulighed at give til fodboldelskeren.

Gavekort til en sportsforretning

Er du ikke helt sikker på, hvad du skal give i gave, er et gavekort altid en god gave at give. Du kan købe et gavekort til en sportsforretning, hvor han kan købe, lige det han ønsker sig. På den måde er du sikker på, at give en gave der kan bruges. Fordelen ved et gavekort er også, at du selv bestemmer beløbets størrelse.