Dette trender inden for boligindretning lige nu

Ligesom med alle andre trends, kommer der hele tiden nye tendenser inden for boligindretning. Det kommer lidt i bølger ligesom med mode, og derfor er der mange, der jævnligt holder øje med boligbladene for at se, hvad det sidste nye inden for boligindretning er. Igennem de sidste år har der været mange forskellige tendenser. Der har længe været en tendens i form af metaller i diverse designs. Først var det meget in at bruge kobber i indretningen. Det kunne være i form af forskellige nips for eksempel vaser, lysestager og fade. Kobberet er så småt ved at blive overhalet inden om i popularitet af messing. Det har været populært et stykke tid, og man ser det mere og mere i boligbladene. Men hvad trender lige nu? Det får du svaret på her.

Nordisk design med minimalistisk og naturligt udtryk

Det nordiske design bliver mere og mere udbredt i de danske hjem. Her snakker vi bolig nips og pynt i naturlige og rå materialer. Her gælder det, at alt fra knagerækker og skærebræt til hylder og opbevaringsgenstande i naturlige materialer er et hit. Opbevaringskasser i for eksempel kejsertræ eller andre smukke træsorter fra Bloomingville giver en flot kontrast i det traditionelle danske hjem med mange hvide vægge og nuancer. Det rå look og den hyggelige atmosfære, som diverse brugsgenstande og bolig nips i materialer af flot træ giver, er uden tvivl noget der hitter for tiden og det tyder på, at det er en trend der er kommet for at blive.

Der er dog også plads til ægte håndværk, kvalitet og den ”ægte vare” – keramiske vaser og krukker i mørke farver er ligeledes i stor efterspørgsel til det hyggelige hjem, hvor der foretages bevidste valg af gode og gedigne produkter. Her byder House Doctor på en lang række spændende produkter, hvor de med deres udvalg af keramiske vaser giver muligheden for at pifte dagligstuen op med ens personlige præg. Du kan finde et stort udvalg på DuBuy.dk.

Planter i alle afskygninger

En anden ting, der også trender lige nu, men som nærmest altid er populært, er planter. Det er en del af den såkaldte botaniske bølge. Denne tendens tager sig ud både i form af levende planter, men også planter i form af nips og på motiver på tekstiler. Der er således igen mange muligheder for at bruge denne tendens mange steder i sin indretning.

Det pynter altid at have forskellige planter stående i sin stue. Det har altid været populært, så hvis man vil gøre lidt ekstra omkring denne trend lige nu, så kan man hænge planterne ned fra loftet. Man kan bruge de populære knyttede ophæng til at hænge planterne. Man kan enten købe færdigknyttede ophæng, eller hvis man er kreativ, kan man kaste sig ud i at knytte ophængene selv.

Hvis man gerne vil have det lidt dæmpet, findes der mange tekstiler med plantemotiver. Man kan købe pudebetræk og duge med plantemotiver i afdæmpede og fine farver. Det er ofte i de grønlige nuancer, men planter er jo mange ting, og derfor kan man finde mange forskellige og fine motiver. Igen har man mulighed for at skabe en rød tråd ved at lave planter og plantemotiver gå igen flere forskellige steder i sin indretning i hele huset. Man kan have mange forskellige planter og kombinere dem, der hænger, med dem der står.

Pynt og nips med ananas

En af de helt nye tendenser inden for boligindretning er lidt sjov, og det virker måske lidt tilfældigt. Hvor tendensen kommer fra er svært at vide, men lige pludselig kan man købe alle mulige ting med ananas – både mønstre og former af ananassen. Det vrimler med ting med ananas og mange folk begynder at tage tendensen til sig mere og mere. Måske er det ikke det første der slår dig, når du tænker på en krukke, men en krukke formet som en ananas er ganske populær og gør sig faktisk rigtig godt som bolig nips. Formen kan også bruges til alle mulige forskellige og sjove nips. Disse nips giver et sjovt twist til boligindretningen.