Kalendergave til mænd – 3 nemme pakker

Kalendergave til mænd

Hvilken kalendergave skal man give til mænd? Selvom at der stadigvæk er lang tid til, at det bliver december måned, og dermed kalendergave tid, så kan det faktisk være en god idé, at man begynder at planlægge kalendergaven i god tid, da der oftest meget tidligt på efteråret allerede kan være udsolgt af de mest eftertragtede kalendergaver. Det store spørgsmål er naturligvis bare, hvilken kalendergave er det lige man skal købe?

Her på PressIt vil vi give dig tre nemme pakker, som der med garanti vil falde i din mands smag, og som oven i købet er hurtigt og nemt at købe ind.

Rom julekalender

Rom julekalenderen var det helt store kalendergave hit sidste år, og alt tyder på, at trenden indenfor de gyldne dråber lang fra er overstået. Derfor har vi hos PressIt valgt at foreslå en rom julekalender, som er bestående af 24 forskellige rom, og samtidig, så får man også et gratis romglas, som man kan skænke sine 24 små glæder i. Dette er den perfekte kalendergave til manden, som der stort set har smagt alt indenfor rom verdenen, eller eventuelt for manden, som der gerne vil introduceres for rom verdenen og de gyldne dråber.

Rom julekalenderen består som sagt af 24 forskellige rom, og her kan man opleve rom fra for eksempel lande som Trinidad, Den Dominikanske Republik, Cuba, Costa Rica, men også rom fra mange andre anerkendte lande, hvor der bliver produceret store mængder rom.

Hvis du gerne vil give din mand en oplevelse indenfor de “gyldne dråbers verden”, så kan du købe en rom julekalender her.

Øl julekalender

Vi bliver indenfor kategorien destillerede drikkevarer. Denne kalendergave til manden består af 24 special- og juleøl. Mænd er som bekendt, ret vilde med humle, så hvorfor ikke glæde ham med en pakkekalender med 24 kvalitetsøl? Der kan dog hurtigt opstå forvirring ved valg af den helt rette øl julekalender, da der findes mange forskellige øl julekalendre, modsat rom julekalenderen. Thisted Bryghus har dog fremstillet en øl julekalender, som der udmærker sig ved, at være en kalender, hvor man får 24 rigtig gode special øl, men til en pris, hvor de fleste kan være med.

 

Kalendergave til Lystfiskeren

Den tredje samt den sidste kalendergave, som vi hos PressIt vil præsentere dig for, er en gave til manden, som der er lystfisker. Denne kalendergave kræver dog en smule snilde, da det som oftest er billigst hvis man køber gaverne hver for sig, end hvis man køber det hele samlet, da det ellers godt, kan blive en dyere fornøjelse.

Hvis din mand er en rigtig lystfisker, så er det næsten som juleaften, hver gang, at man får nyt grej udstyret, og man må som bekendt, >>ikke gå ned på udstyr<<.
På webshoppen Lystfiskeren.dk kan man finde et stort udvalg af fiskegrej, fiskeudstyr, samt tilbehør, som for eksempel endegrej til mandens fiskestang. Her kan man finde gode tilbud på fiskeudstyr, hvis man køber mere af gangen, og samtidig, så får man også gratis fragt, hvis man køber for over kr. 500,-

Dette er en ren win-win når man netop gerne vil give sin mand en kalendergave, som gerne skal bestå af enten 12 eller 24 pakker. Du kan besøge Lystfiskeren.dk lige her.