Udsalgsfest i Dansk Outlet Tarm blev en stor succes

Dansk Outlet Tarm gentog succesen fra sidste år med en kæmpe slutspurt i teltet foran butikken. De i forvejen nedsatte varer fik et yderligere prishug, og det fik folk fra Tarm og omegn til at strømme til.

I den forgangne måned har Dansk Outlet Tarm været flankeret af et stort rød-hvidt telt på parkeringspladsen foran butikken. Teltet var ikke fyldt op med klovne og cirkusartister, men de besøgende fik sig nok alligevel et godt grin.

Inde i teltet var der nemlig samlet bunker af tøj og sko til alle aldre og til grinagtigt lave priser. Udsalget stoppede mandag, men præcis som sidste år indbød personalet til en slutspurt fra 18 – 21, hvor de i forvejen nedsatte varer blev sat ned med yderligere 50 %.

Det blev til tre timers hidsig udsalgsjagt med et hav af kunder, der fik sig en ualmindelig god handel.  

- Set ud fra et økonomisk perspektiv, så var slutspurten ikke nogen særlig god forretning, for priserne var simpelthen sat så meget ned. Når vi alligevel vælger at gøre det, så hænger det sammen med, at vi ikke orker at flytte alle varerne tilbage i butikken og sætte de oprindelige priser på igen. Så kan vi ligeså godt tilbyde vores loyale kunder en ekstra god handel og sende dem hjem med et smil på læben, siger butiksindehaver Christian Bliksby.

Brede smil og fyldte poser med tøj var der rigeligt af, for præcis som sidste år var slutspurten en stor succes målt på tilstrømningen af kunder.

- I hverdagen kan man også spare mange penge i vores butik, men vi kan da tydeligt mærke, når vi sætter priserne yderligere ned og gør det til en begivenhed. Der var tryk på i samtlige tre timer, og vi fik i ryddet godt og grundigt ud i vores sortiment. Det er både dejligt for os og for kunderne. Med den interesse, vi oplevede mandag aften, kan vi vist godt love, at vi gentager succesen igen til næste år, siger Christian Bliksby.  

Selvom teltudsalget er slut for denne gang, kan man som vanligt kigge forbi butikken på Centervej 5 i Tarm alle dage fra 10 -17.

Læs mere om Dansk Outlet her.